web design

Forum asistenta IT, E-phorum
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Forum asistenta IT, E-phorum.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Forum asistenta IT, E-phorum. Pe acest forum puteti gasi topicuri cu urmatoarele discutii: IT si Comunicatii cu subtopicurile: software review, software, hardware, sondaje IT, drivers, tips and triks, internet and networking si gsm; Life & Entertainment cu subtopicurile: filme si muzica; Web Design cu subtopicurile: generalitati web design, administrare platforme, php, bani pe internet, seo si promovare, resurse scripturi, html & css, piata, site review, si multe, multe alte subiecte de discutii din domeniul IT. Acceseaza forumul si participa activ si tu!

Adresa Website-ului: Forum asistenta IT, E-phorum.
Servicii web design marketing si SEO, Event Media
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Servicii web design marketing si SEO, Event Media.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Servicii web design marketing si SEO, Event Media. Event Media Studio ofera servicii profesionale de web design, programare si optimizare web la preturi accesibile. Echipa noastra de designeri si programatori, alaturi de personalul de vanzari si management lucreaza pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate. Oferim servicii profesionale de web design, dezvoltare web, marketing online si SEO pentru orice tip de afacere sau industrie.

Servicii, securitate si consultanta IT, Install Exe Consulting SRL
Tip de afacere / Tip de site: , , , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Servicii, securitate si consultanta IT, Install Exe Consulting SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Servicii, securitate si consultanta IT, Install Exe Consulting SRL. Firma specializata in servicii de mentenanta, securitate si consultanta IT, hosting web, realizare si promovare siteuri web. Va propunem cateva abonamente de intretinere calculatoare in functie de marimea afacerii dumneavoastra. Sunteti o firma mica sau mijlocie? Aveti o retea de calculatoare redusa ca dimensiuni? Nu aveti nevoie de inginer de retea/sistem angajat full time? Firma noastra poate da raspunsuri la problemele dumneavoastra.