vile

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges. Agentie imobiliara cu experienta in domeniu, oferind clientilor servicii de calitate.  Agentie specializata in vanzari, inchirieri in Campulung Muscel, in judetul Arges si in judetele limitrofe. Asiguram intreaga gama de servicii imobiliare : evaluare, consultanta juridica, contractare credite, vanzari-cumparari, consiliere in alegerea cea mai potrivita, functie de cerintele clientilor. M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel ofera servicii imobiliare: vinde, cumpara, inchiriaza, apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale.

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean. Firma de curatenie SC Smart Clean SRL din orasul Bacau este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, spitale, policlinici. Este o companie infiintata ca alternativa la serviciile de curatenie existente pe piata, fiecare client al nostru beneficiind de o solutie unica, optimizata pentru necesitatile firmei sale. Alte servicii oferite de catre firma noastra: amenajari exterioare si peisagistica, deratizare, dezinfectie si dezinsectie, si solutii complete de igiena. Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita.

Pensiuni Costinesti
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Vezi o oferta variata de pensiuni in Costinesti
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Siteul nostru prezinta vile, pensiuni si hoteluri in Costinesti. Toate aceastea sunt verificate si contin datele de contact ale proprietarilor. Proprietarii au creat pentru dumneavoastra oferte cat mai ieftine si accesibile pentru orice tip de buget destinat vacantei.

Adresa Website-ului: Pensiuni Costinesti
Numarul de telefon al afacerii: 0721118581