viata

Colectie de citate celebre, maxime, cugetari, proverbe
,
Colectie de citate celebre, maxime, cugetari, proverbe.

Colectie de citate celebre, maxime, cugetari, proverbe. Proverbe, citate celebre, maxime despre prietenie, iubire, viata, fericire si dragoste. Pe site gasiti citate cebebre din domenii ca: prietenie, iubire, viata, fericire, dragoste, adevar, zambet, cunoastere, gandire, tristete, speranta, succes, casatorie, destin, prostie, femei, bani, pasiune. De asemenea gasiti pe site si o serie de citate, maxime, cugetari, aforisme, proverbe, zicale si zicatori de autori celebri precum: Mihai Eminescu, Albert Einstein, Tudor Arghezi, Lucian Blaga, Mircea Eliade, Octavian Paler, Paulo Coelho, Ionel Teodoreanu. Poti accesa sectiunea cenaclu, locul unde pasionatii de texte literare sterg praful de pe carti si se aduna sa discute dorind sa aduca la viata spiritul creator ce salasluieste in sufletul lor. Pe site gasiti si zile de nastere ale unor scriitori, personalitati literare sau autori celebri.

The blue water
Thebluewater vă furninzează cea mai pură apă adaptată la toate nevoile dumneavoastră, mai ales în locuința dumneavoastră.
Cristalinn, prin structura sa sferică, re-energizează apa, creează un vârtej în care apa curge. La fel ca un torent, apa își recapătă viața și proprietățile asociate acesteia.
CRISTALINN elimină toate substanțele nocive din apă, o energizează, oferindu-vă o apă pură și foarte bună la gust.

The blue water vă furninzează cea mai pură apă adaptată la toate nevoile dumneavoastră, mai ales în locuința dumneavoastră.

Cristalinn, prin structura sa sferică, re-energizează apa, creează un vârtej în care apa curge. La fel ca un torent, apa își recapătă viața și proprietățile asociate acesteia.
Cristalinn elimină toate substanțele nocive din apă, o energizează, oferindu-vă o apă pură și foarte bună la gust.

The blue water
0722152121
Un cadou personalizat pentru orice ocazie
, ,
Un cadou personalizat pentru orice ocazie

Un cadou personalizat pentru orice ocazie. Cadouri personalizate la casuta cu personalizari pentru persoane cu personalitate. Dedicatii si fotografii pretioase vor prinde viata creand suveniruri. Aici veti gasi cadouri pentru toate gusturile. Din momentul confirmarii proiectului grafic toate comenzile se executa pe loc si ajung la tine in aceeasi zi pentru Bucuresti sau de pe o zi pe alta pentru provincie.