vacanta

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare. Europoint Agentie de turism din Bucuresti va trimite in cele mai palpitante vacante si sejururi la cele mai mici tarife. Vacante, excursii si sejururi oferte de la o agentie de top! Alege agentia de turism Europoint si bucura-te de vacanta ta ! In plus prin noi puteti achizitiona si bilete de avion la preturi cu pana la 10% mai mici decat pretul lor normal. Alte oferte pe care agentia vi le pune la dispozitie city break-uri, croaziere, oferte in Europa in: Austria, la ski in Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Muntenegru si Ungaria.

Calendar Romana
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: De vacanta si un simplu site care sa indice zilele calendaristice nationale.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Calendar Romana. De vacanta si un simplu site care sa indice zilele calendaristice nationale.

Adresa Website-ului: Calendar Romana
Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Vila Alpin Straja – cele mai bune oferte de cazare la munte. Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja. Vila Alpin Straja – cele mai bune oferte de cazare la munte, sejururi la ski, relaxare. Camere spatioase si preturi bune. Vila Alpin dispune de 60 locuri de cazare cu un confort de 3 stele. Este o constructie noua, amplasata la 50 m de partie. Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni. Vila dispune de restaurant propriu. Straja are amenajate 12 partii de schi, echipate cu instalatie de transport pe cablu (teleschi). Plata se poate realiza si cu tichete de vacanta.