unelte

Magazin retelistica si produse IT, electronice, electrocasnice, jucarii, unelte si scule, Media Consum
Magazin retelistica si produse IT, electronice, electrocasnice, jucarii, unelte si scule, Media Consum.

Magazin retelistica si produse IT, electronice, electrocasnice, jucarii, unelte si scule, Media Consum. Va invitam in magazinul nostru virtual. Avem produse diverse, de la retelistica pana la consumabile, de la calculatoare asamblate pana la componente PC, calculatoare si programe, medii stocare, service si depanare, electronice, birotica, baterii si acumulatori si console jocuri, jucarii si accesorii copii: jocuri puzzle, jucarii de gradina, jucarii de dezvoltare generala, jucarii educative si interactive, accesorii copii. Alte produse pe care le vindem in cadrul magazinului – unelte, scule si accesorii – articole scolare si birotica – produse casa si gradina. Oferim si service. Va asteptam!

Mob Ius, producator de scule de mana profesionale
, ,
Mob Ius, producator de scule de mana profesionale.

Mob Ius, producator de scule de mana profesionale. Fondata in anul 1833 si parte a grupului industrial francez Mob incepand din anul 1998, S.C. Ius S.A. din Brasov este singurul producator de unelte si scule de mana profesionale din Romania. Acest site vine in ajutorul utilizatorilor de unelte si scule de mana, oferind informatii complete legate de gama de produse oferite, serviciile si valorile companiei Mob & Ius SA Brasov.

Organe asamblare, conectori sudura, ventilatie, Sagitta
Organe asamblare, conectori sudura, ventilatie, Sagitta.

Organe asamblare, conectori sudura, ventilatie, Sagitta. Firma Sagitta International SRL comercializeaza organe de asamblare si elemente de fixare, elemente de ventilatie, scule electrice si unelte, precum si accesorii pentru acestea. Vindem sau inchirierm masini profesionale de sudat conectori. De asemenea vindem organe de asamblare: suruburi, piulite, saibe, conectori de sudura si masini de sudat.