turism

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
Tip de afacere / Tip de site: , , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Dictionare online englez, germana, italian – roman, dictionare diverse domenii
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Dictionare online englez, germana, italian – roman, dictionare diverse domenii.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Dictionare online englez, germana, italian – roman, dictionare diverse domenii. Pe site gasiti o varietate de dictionare online: dictionar roman-englez, dictionar englez-roman, dictionar francez-roman, dictionar roman-francez, dictionar german-roman, dictionar roman-german, dictionar italian-roman, dictionar roman-italian. De asemenea gasiti dictionare din diverse domenii de activitate ca: vise, mitologic, religie / ortodoxie, dex, sinonime, antonime, auto / moto, calculatoare / internet, turism, marketing, financiar, contabilitate, ecologie, medical, etc. Resursa ta online de dictionare!

Filadelfia Turism – Fii tu oriunde!
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Filadelfia Turism – Fii tu oriunde! Filadelfia Turism este o agetie de turism cu oferte complete de vacante cu cazare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Filadelfia Turism este o agetie de turism cu oferte complete de vacante cu cazare, pachete turistice in Romania si strainatate. Oferte de vacanta Bulgaria, Cipru, Egipt, Israel, Italia, Spania. Oferte de rezervari bilete de avion, oferte bilete de autocar. Filadelfia Turism isi propune sa devina un nume important in domeniul turismului oferind clientilor sai solutii complete si stabilind cu acestia parteneriate pe termen lung.

Adresa Website-ului: http://www.filadelfiaturism.ro/
Numarul de telefon al afacerii: Filadelfia Turism