training

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
Tip de afacere / Tip de site: , , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Training, cursuri, team buildinguri, articole si proiecte week-end. Firma ta de training. Instrumente de orientare in lumea afacerilor: vanzare, comunicare, influenta si negociere. In plus, ai si jocuri psihologice gratuite si proiecte de week-end. Iti doresti sa castigi un job bine platit? Iti oferim sansa de a participa la Orele Pro – un concept unic marca Proinfluent. Certificatele de absolvire sau calificare eliberate la finalul programului, garanteaza dobandirea competentelor profesionale conform standardelor Uniunii Europene si sunt recunoscute oficial pe piata muncii, din tara si din Uniunea Europeana. Cu capital 100% romanesc, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Varstnice  si Ministerului Educatiei Nationale prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si functionam pe piata muncii din 2005.