tractari auto

Asistenta transport auto non stop Bucuresti, AdTrans
,
Asistenta transport auto non stop Bucuresti, AdTrans.

Asistenta transport auto non stop Bucuresti, AdTrans. Desi suntem de cativa ani pe piata, am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de client. Suntem un prieten mereu aproape. Parcul auto este format din platforme Mercedes, special echipate pentru transportul autovehiculelor. Va oferim urmatoarele servicii la standarde europene, insa la preturi fara concurenta: tractari auto non-stop, transport autoturisme pe platforma intern si international, remorcare auto, transport auto pe platforma la Remat, obtinerea bonului de casare pentru programul „rabla”, mutarea vehiculelor noi sau avariate pe platforma, transportul masinilor la expozitii, tractari auto, asistenta rutiera non-stop, readucerea vehiculului in pozitia initiala, descongestionarea rapida a locului accidentului. Oferim raspuns non-stop si interventie rapida.

Parc dezmembrari auto, masini avariate
, ,
Parc dezmembrari auto, masini avariate.

Parc dezmembrari auto, masini avariate. Site de anunturi auto pentru dezmembrari, piese auto din dezmembrari, informatii intermediere proces de vanzare / cumparare piese masini avariate, motociclete si scutere, atv-uri si ski jet-uri. Cereri piese auto si parcuri dezmembrari. Servicii de tractari auto non stop in Bucuresti si alte localitati.

Service mobil pe roti, tractari, inchirieri, servicii excavatii
, ,
Service mobil pe roti, tractari, inchirieri, servicii excavatii, vidanjari si alte servicii.

Service mobil pe roti, tractari, inchirieri, servicii excavatii, vidanjari si alte servicii. Firma de transport auto intern si international, importator de anvelope noi si second hand. Efectuam tractari auto de pana la 2500 kg, vindem electronice, inchiriem buldoexcavatoare pentru lucrari si importam autoturisme din tarile UE la preturi avantajoase. Societatea noastra efectueaza transport indernational de marfuri generale, marfuri ADR si confectii pe umerase in Europa (Italia, Franta, Germania, Olanda, Belgia, Luxembourg, Slovacia, Cehia, Polonia, Turcia). Inchiriem buldoexcavatoare pentru diverse lucrari. Vindem anvelope noi, reesapate si second hand, oferim servicii de excavatii si constructii, vulcanizare, vidanjare, dezmembrari si spalatorie auto. De asemenea oferim servicii de colectare, transport si eliminare finala a deseurilor periculoase si nepericuloase.