societate

Certificat energetic, auditor energetic autorizat
,
Certificat energetic, auditor energetic autorizat.

Certificat energetic, auditor energetic autorizat. Indiferent de localizarea in care va aflati, societatea noastra efectueaza expertiza energetica, audit energetic pentru cladiri, si elibereaza in cel mai scurt timp certificatul de performanta energetica al cladirilor. Avem o oferta speciala pentru dezvoltatorii imobiliari. Obtineti certificatul energetic in 3 pasi. Pe site gasiti informatii ca termeni si legislatie in domeniu. Pentru proprietarii de cladiri certificatul energetic este obligatoriu. Intra pe site si vezi in ce consta expertizarea energetica.

Dezvoltator Imobiliar, apartamente de vacanta in Valea Prahovei, Opus Travel
Dezvoltator Imobiliar, apartamente de vacanta in Valea Prahovei, Opus Travel.

Dezvoltator Imobiliar, apartamente de vacanta in Valea Prahovei, Opus Travel. Opus Invest este o societate cu capital privat ce are ca obiectiv de activitate investitiile imobiliare. Ne mandrim cu faptul ca avem puterea si cunostintele necesare pentru a dezvolta proiecte imobiliare livrate „la cheie”. Opus Invest va ofera apartamente de inchiriat in regim hotelier in statiunile Sinaia si Busteni, ca si alternativa mai ieftina la tarifele hoteliere si la un grad de confort mai ridicat.

Enciclopedie universala Ipedia
,
Enciclopedie universala Ipedia.

Enciclopedie universala Ipedia. Una din cele mai vaste si complete enciclopedii online ce contine informatii din diverse domenii, va sta la dispozitie doar pe ipedia.ro. Ipedia.ro este un site de informatii structurate ca o enciclopedie universala care pune pe tapet cele mai importante domenii care au avut influenta asupra dezvoltarii societatii in ansamblul acesteia.

Enciclopedie universala Ipedia