servicii

Agentie de publicitate Cluj Napoca, Select Advertising
,
Agentie de publicitate Cluj Napoca, Select Advertising.

Agentie de publicitate Cluj Napoca, Select Advertising. Ofera servicii de publicitate in Cluj Napoca ca: productie publicitara, catarge publicitare, totemuri, steaguri, copertine, confectii metalice, casete luminoase, litere volumetrice. Select Advertising este o agentie de publicitate full-service, formata dintr-o echipa de profesionisti care doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a va aduce produsul sau serviciul la cel mai inalt nivel. De asemenea firma ofera si servicii de autorizare si intocmiri acte pentru autorizarea si intrarea in legalitate a suporturilor publicitare.

Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic
, , ,
Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic.

Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic. Bilete de autocar cu urmatoarele destinatii: Austria, Germania, Elvetia, Italia, Spania, servicii asigurari medicale necesare calatoriei in strainatate, servicii de inchirieri autocare pentru rute externe si interne, etc. Transportul se efectueaza cu autocarele firmei germane Pletl, autocare moderne, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta, mini-bar, sistem video. Eurotrafic, agentie de voiaj, ofera servicii de transport persoane cu autocarul.

Anunturi auto, masini noi si mana a doua
Anunturi auto, masini noi si mana a doua.

Anunturi auto, masini noi si mana a doua. Anunturi masini clasificate pe marci: Dacia, BMW, Renault, VW, Mercedes, Peugeot, Fiat, Ford… Anunturi auto, anunturi vanzari, cumparari masini noi si la mana a doua! Pe langa masini in cadrul site-ul mai se pot adauga anunturi si in alte sectiuni ca de exemplu: servicii, microbuze, camioane, autocare, rulote, motociclete, tuning, utilaje constructii si agricole, inchirieri masini. Site-ul mai pune la dispozitie si un director web auto-moto.