servicii auto

Inchirieri masini Bucuresti, Redal Expert
Inchirieri masini Bucuresti, Redal Expert.

Inchirieri masini Bucuresti, Redal Expert. Firma Redal Expert SRL pune la dispozitia clientilor o gama variata de masini pentru inchiriere fara sofer si cu sofer, doar in Romania. Serviciile prestate: inchirieri masini si spalatorie auto. Deoarece noi punem un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi este unul dintre cele mai bune de pe piata. Oferta de inchiriere masini pe termen lung si pe termen scurt cu garantie si cu nr. nelimitati de km. Prelaum clientii si de la aeroporturile Henri Coanda si Aurel Vlaicu.

Anunturi masini noi si second hand de vanzare prin autorun
, ,
Anunturi masini noi si second hand de vanzare prin autorun.

Anunturi masini noi si second hand de vanzare prin autorun. Anunturi masini noi si second hand de vanzare, cumparari si vanzari masini, promotii dealeri si servicii auto, oferte, promotii dealeri si importatori, parcuri auto, accesorii auto, piata autorun, noutati si stiri auto, forum. Servicii masini, microbuze, camioane, autocare, rulote, motociclete, tuning, inchirieri masini. Anunturi masini sortate pe marci. Inregistreaza-te gratuit, publica un anunt de vanzare a masinii. Publica o oferta. Ai de asemenea posibilitatea de a cauta in baza noastra de date, cautare simpla sau cautare avansata.

Tractari, asistenta si service auto, DegaMotors
,
Tractari, asistenta si service auto, DegaMotors.

Tractari, asistenta si service auto, DegaMotors. Firma Dega Motors Trac ofera servicii auto in judetul Constanta precum si in alte localitati din tara cat si in UE pentru autovehicule din gama mica, gama medie cat si a celor comerciale de pina la 3,5 tone. Detinem doua autospeciale performante dotate cu echipamente moderne, iar impreuna cu experienta noastra in domeniu ajungem sa oferim servicii de calitate superioara. Societatea noastra detine licenta de transport ARR (Autoritatea Rutiera Romana) si personal cu atestat ARR. Acoperim toata gama de servicii de la diagnoza auto, mecanica, vopsitorie, tinichigerie la instalatii de climatizare, ITP, tractari auto si asigurari.