scule electrice

Centrale pe lemn, centrale termice, pompe, boilere, electrice, IVP instalatii
Centrale pe lemn, centrale termice, pompe, boilere, electrice, IVP instalatii.

Centrale pe lemn, centrale termice, pompe, boilere, electrice, IVP instalatii. Oferte promotionale, centrale termice de perete, centrale termice cu condensare, incalzitoare de apa instant, boilere, cazane lemne / cazane carbuni, cazane de sol < 70 kW, cazane de sol 70-500 kW, cazane de sol > 500 kW, centrale electrice, radiatoare, termostate / automatizari, vase de expansiune, climatizare / aer conditionat, pompe, arzatoare, robineti, armaturi, dedurizare, tratare apa, armaturi / dispozitive gaze, instalatii solare, pompe de caldura, scule electrice. Societatea a fost infiintata in perioada 1995-1996. IVP comercializeaza intreaga gama de produse pentru instalatii de incalzire & climatizare prin magazinele proprii.

Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL
Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL.

Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL. Depozit-online.ro este cel mai complet magazin dedicat clientilor avand ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail al materialelor de constructii. In prezent, unul din obiectivele principale este de atragerea de noi clienti. Are in oferta peste 25.000 de produse, una dintre cele mai variate oferte pentru casa: de la materiale de constructii de cea mai buna calitate, instalatii sanitare, scule electrice, produse metalurgice, articole pentru finisaje, acoperisuri, termoizolatie si hidroizolatie, si pana la scule si unelte necesare pe orice santier, la preturi foarte avantajoase. De asemenea vindem cherestea, tego, MDF, OSB, jucarii si produse electrice. Totul pentru casa si gradina ta, si mai mult de atat!

Mafcom important furnizor de SDV-uri, materiale si produse industriale
Mafcom important furnizor de SDV-uri, materiale si produse industriale.

Mafcom important furnizor de SDV-uri, materiale si produse industriale. Importator scule de mana, scule aschietoare, echipamente si materiale pentru sudura, organe asamblare, sarma bobinaj si materiale electroizolante, echipamente de protectie, table din profile cupru si alama. Categorii de produse pe care societatea noastra le importa si le distribuie in Romania: scule aschietoare, scule de mana profesionale, scule de mana si dispozitive, scule electrice, produse abrazive, organe asamblare, materiale si produse industriale, echipamente pentru sudare, consumabile pentru sudura, echipamente pentru sudura autogen, echipament de lucru si protectie. Firma Mafcom Prod Impex SRL este o firma din Cluj-Napoca, Romania.