scaune

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom
, ,
Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom.

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom. As Plastik Rom are ca obiect de activitate producerea de mase plastice intr-o gama variata cum ar fi bidoane, canistre, ghivece, galeti, ligheane, boluri, castroane, cutii, cosuri, dulapuri, mese, scaune, etc. Prin calitatea si varietatea produselor noastre satisfacem atat cerintele pietei romanesti cat si cerintele pietei externe. Firma a luat fiinta in anul 1994, iar trei ani mai tarziu a dat startul propriei linii de productie a maselor plastice. In prezent, societatea detine o fabrica dotata cu linie de productie complexa si un depozit cu suprafata generoasa, ambele fiind localizate in zona industriala a municipiului Constanta.

Magazin antichitati si opere de arta
, , , ,
Magazin antichitati si opere de arta.

Magazin antichitati si opere de arta. Arpiantik este un magazin online specializat in vanzare de antichitati si obiecte de arta. SC Arebim SRL va prezinta o gama variata de obiecte de arta, mobilier stil salon Ludovic al XVI-lea, sufragerii, mese scaune si tablouri cu picturi de catalog. Pe site gasiti sectiunile introducere, index, galerie, achizitii si contact. Reconditionam mobila veche (stil). Asteptam oferte din toata tara!

Mobila personalizata, Marco Shop
,
Mobila personalizata, Marco Shop.

Mobila personalizata, Marco Shop. Comercializam la cele mai inalte standarde de calitate: saltele, scaune, canapele si fotolii, mobilier gradina, mobilier metalic, mobilier tineret, comode si noptiere, paturi, paturi tapitate, sifoniere, mobila dressing, biblioteci, masute living, mobilier de bucatarie, mobilier scolar, scaune si mese, mobila pentru copii si mobila pentru casa in general. Grupul Marco isi propune sa ofere solutii utile pentru fiecare familie, punand la dispozitie o gama foarte variata de produse.