Romania

Anunturi, proiecte, agentii imobiliare, portal imobiliar Top Imobiliare
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Anunturi, proiecte, agentii imobiliare, portal imobiliar Top Imobiliare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Anunturi, proiecte, agentii imobiliare, portal imobiliar Top Imobiliare. Informatii despre agentii si despre afaceri imobiliare. Inscriere gratuita pentru agentiile imobiliare. Top-imobiliare portal de afaceri imobiliare. Informatii despre agentii imobiliare din Romania, proiecte imobiliare, dezvoltatori, vanzari-cumparari si despre alte firme care ofera servicii conexe domeniului imobiliar.

Aparate aer conditionat, vanzare, instalare, service, FT Tehnoinstal SRL
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Aparate aer conditionat, vanzare, instalare, service, FT Tehnoinstal SRL, Ploiesti.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Aparate aer conditionat, vanzare, instalare, service, FT Tehnoinstal SRL, Ploiesti. Pe o piata a aparatelor de aer conditionat in continua expansiune ca cea din Romania se intalnesc o multitudine de oferte care mai de care mai tentante cu privire la marca si pret insa nu se vorbeste mai deloc despre instalare, service, reparatii si intretinerea aparatelor de aer conditionat care ne ofera confortul termic zilnic. Marci de ale produselor de aer conditionat comercializate: Technolux, Airkool, FreeWind, Mistral, Midea, NordStar, LG, Samsung, Fujitsu. Service-ul aparatelor de aer conditioante livrate si instalate de noi indiferent de problema cu care va confruntati, echipa noastra va ajuta.

Bizz2China import export China, transport China
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Bizz2China import export China, transport China.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Bizz2China import export China, transport China. Bizz2China import-export China coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri oriunde in Romania. Oferim clientilor nostri rezultate optime privind calitatea, preturile competitive si, bineinteles, promptitudinea livrarilor. Esti interesat sa faci importuri din China insa nu stii de unde sa incepi? Ai descoperit un furnizor si vrei sa te convingi ca poate deveni un partener de incredere? In doi, lucrurile devin mai simple. Iti venim in ajutor fara ca tu sa iti deschizi un birou in China. Il avem noi si pentru tine.