protectia muncii

Electricieni, firme si magazine electrice, anunturi si stiri, Portal Electric
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Electricieni, firme si magazine electrice, anunturi si stiri, Portal Electric.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Electricieni, firme si magazine electrice, anunturi si stiri, Portal Electric. Portalul afacerilor electrice, locul de intalnire al electricienilor. Portal Electric, loc intalnire al electricienilor si al tuturor celor interesati de domeniul electric. Oferta integrala de servicii, oportunitati si informatii legate de domeniul electric. Un instrument indispensabil in promovarea firmelor care au legatura cu domeniul electric. Pe portalul nostru gasiti un director al serviciilor oferite de electricieni grupat pe localitati, gasiti de asemenea firme electrice, magazin piese electrice: industriale, cablu conductoare, conectica tuburi, iluminat, automatizari, aparataj de joasa tensiune, scule aparate, protectia muncii, software si carti, produse second hand, accesorii, tablouri si carcase. Ai posibilitate de a-ti inscrie propria firma. Poti adauga anunturi gratuite sau premium: locuri de munca – oferte si cereri, servicii, propuneri afaceri, cumparari si diverse. Pe site mai gasesti sectiunile stiri, top site-uri electrice, download, revista InfoElectric, reclama pe site, licitatii si contact. Pe forumul portalului poti pune intrebari sau oti obtine raspunsuri la probleme tale.

Firma protectia muncii, securitatea muncii SSM, consultanta resurse umane si audit
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: AC&CA Consulting Services Bucuresti ofera, inca din anul 2004, servicii de consultanta si management in domeniile securitate si sanatate in munca (SSM), resurse umane (RU) si cursuri de formare profesionala, cursuri inspector protectia muncii, documentatie protectia muncii, permise de munca.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

AC&CA Consulting Services Bucuresti ofera, inca din anul 2004, servicii de consultanta si management in domeniile securitate si sanatate in munca (SSM), resurse umane (RU) si cursuri de formare profesionala, cursuri inspector protectia muncii, documentatie protectia muncii, permise de munca.

Adresa Website-ului: http://www.ac-ca.ro
Numarul de telefon al afacerii: 0756366366