porti

Balustrade inox lemn, scari interioare, balustrade sticla, copertine, Steel SRL
Balustrade inox lemn, scari interioare, balustrade sticla, copertine, Steel SRL.

Balustrade inox lemn, scari interioare, balustrade sticla, copertine, Steel SRL. Infiintata in 1991, societatea comerciala Steel este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si al amenajarilor exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile. Firma Steel realizeaza o gama variata si diversificata de balustrade inox, balustrade inox-lemn, scari inox-lemn, scari otel vopsit-lemn, balustrade sticla, balustrade din lemn curbabil, balustrade din lemn cu sticla, balustrade din fier forjat si lemn, balustrade din inox si metal vopsit, balustrade din inox si sticla, scari interioare sau exterioare: realizate pe structura de rezistenta metalica, circulare, elicoidale (spirala), balansate, drepte, trepte din lemn, din sticla sau metal – copertine: din inox cu sticla securizata, inox cu plexiglass, inox cu policarbonat, metal vopsit cu sticla securizata, metal vopsit cu plexiglasmm metal vopsit cu policarbonat – diverse: porti, garduri, placari, confectii metalice. Lucram numai cu materie prima de calitate superioara (ex. inox importat din Italia si Germania). Cele 4 echipe de montaj se deplaseaza pentru dvs. oriunde in tara, transportul si montajul fiind incluse in pretul produsului.

Fier forjat manual, porti si garduri, Voluta Impex SRL
, , ,
Fier forjat manual, porti si garduri, Voluta Impex SRL.

Fier forjat manual, porti si garduri, Voluta Impex SRL. Voluta Impex SRL confectioneaza din fier forjat: porti, garduri, grilaje, scari elicoidale, modulare si pliante, balustrade, balcoane, copertine, mobilier si diverse alte constructii metalice. Fier forjat la cea mai buna calitate si cel mai bun pret! Delicat, cu un design modern si traditional in acelasi timp, cu o indrazneala a curbelor neimaginata de alte materiale, lucrarea din fier forjat se potriveste oricarui stil de amenajare.

Lucrari fier forjat, confectii, balcoane, balustrade, Rocas Design
,
Lucrari fier forjat, confectii, balcoane, balustrade, Rocas Design.

Lucrari fier forjat, confectii, balcoane, balustrade, Rocas Design. Va grabiti? Ati ales deja un model pentru poarta, balustrada sau balcon? Daca nu aveti timp sa cautati modele din fier forjat, venim noi la dumneavoastra si puteti gasi unul in albumele noastre. Sapte zile din sapte la dispozitia dvs. Va propunem calitatea fierului forjat oferindu-va cele mai bune servicii de productie si prelucrare a confectiilor din fier forjat. Realizam produse ca: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, mobilier, decoratiuni, toate realizate din fier forjat ce confera noblete caminului.