pliante

Ambalaje carton duplex si triplex, fabrica de ambalaje din cartopn, Cid Design
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Ambalaje carton duplex si triplex, fabrica de ambalaje din cartopn, Cid Design.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Ambalaje carton duplex si triplex, fabrica de ambalaje din cartopn, Cid Design. Tipar offset, ambalaje din carton duplex si triplex, carton ondulat, Cid-Design tipografie ambalaje. Compania Cid-Design se numara printre liderii producatorilor de ambalaje din carton duplex, triplex si carton ondulat din Romania. Oferind o gama diversa de ambalaje de inalta tinuta si calitate. Cid Design Studio este in intregime o companie cu capital romanesc. Alte produse pe care le realizam: cataloage, mape, etichete, pliante si calendare.

Servicii tipar digital si productie publicitara, iCopy, Bucuresti, sector 3
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Servicii tipar digital si productie publicitara, iCopy, Bucuresti, sector 3.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Servicii tipar digital si productie publicitara, iCopy, Bucuresti, sector 3. Centru copiere iCOPY: printare color si alb-negru, copiere, scanare documente, printare cd si inscriptionare. Realizam in conditii de maxima calitate brosuri, printare manuale si cursuri, printuri color la rezolutie 1800 dpi, foi cu antet, carti de vizita etc. In urma unei comenzi puteti solicita cardul de fidelitate iCOPY ce va permite sa va bucurati de o reducere de 10% la serviciile de copiere, printare, indosariere cu spirala si scanare. Realizam si vindem carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, fyere, pliante, bloc-notes, cd-uri personalizate, coperti cd/dvd, coli de antet, cub hartie, plicuri si agende personalizate, calendare, planner anual, manuale si cursuri, printuri alb negru si color. Realizam de asemenea printuri mari: print indoor, roll-up banner, afise si postere, tablouri pe canvas.