piata romaneasca

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom
, ,
Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom.

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom. As Plastik Rom are ca obiect de activitate producerea de mase plastice intr-o gama variata cum ar fi bidoane, canistre, ghivece, galeti, ligheane, boluri, castroane, cutii, cosuri, dulapuri, mese, scaune, etc. Prin calitatea si varietatea produselor noastre satisfacem atat cerintele pietei romanesti cat si cerintele pietei externe. Firma a luat fiinta in anul 1994, iar trei ani mai tarziu a dat startul propriei linii de productie a maselor plastice. In prezent, societatea detine o fabrica dotata cu linie de productie complexa si un depozit cu suprafata generoasa, ambele fiind localizate in zona industriala a municipiului Constanta.

Pneumatica si control fluide, Bartrom
, ,
Pneumatica si control fluide, Bartrom.

Pneumatica si control fluide, Bartrom. Preparare aer apa, masurare presiune temperatura, cuple conectori fitinguri,  cilindri, distribuitoare, fitinguri functionale. Am selectionat in acest spatiu virtual o gama cat mai completa de produse, din dorinta de a oferi specialistilor din sectoarele: proiectari, mentenanta (intretinere), automatizari, achizitii, etc. posibilitatea alegerii produsului necesar, intr-un timp foarte scurt, eliminandu-se astfel timpii de cautare la diversi posibili furnizori. Fiind o companie extrem de flexibila am actionat rapid la aceste cerinte intr-o continua schimbare, am asimilat inovatiile tehnice si le-am adaptat pietei romanesti.

Producator roman de hainute pentru copii cu licenta
, , ,
Producator roman de hainute pentru copii cu licenta.

Producator roman de hainute pentru copii cu licenta. Brandul „NAN by Danina Line” exista de mai multi ani pe piata romaneasca. Avem la baza un management cu peste 20 de ani de experienta in  domeniul confectionarii articolelor de imbracaminte pentru copii (de la nou-nascuti, la 8 ani). Produsele noastre sunt superbe: fabricate din bumbac pieptanat, in culori pastelate cu design trendy, pline de culoare si veselie, pe diverse tematici intotdeauna placute copiiilor si adorate de mamici! Ne-am adaptat permanent la evolutiile modei si tendintele de utilitate si confort.