operatii

Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice, Istanbul, Turcia.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice, Istanbul, Turcia. Oferim servicii pentru bolnavii care sufera de cancer (servicii oncologie), ochi (servicii oftalmologice) si servicii operatii estetice pentru fata, sani, si operatii estetice pentru corp in Istanbul, Turcia. Daca sunteti interesati de aceste servicii va invitam sa ne contactati accesand site-ul nostru web.

Tratamente cistica, detectare cancer de vezica, Oncoscan, Bucuresti
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Tratamente cistica, detectare cancer de vezica, Oncoscan, Bucuresti.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Tratamente cistica, detectare cancer de vezica, Oncoscan, Bucuresti. OncoScan este distribuitor autorizat al testului de depistare precoce a cancerului de vezica si al Cystistat, tratamentul pentru cistita Cystistat trateaza forme de cistita precum:  cistita interstitiala, cistita bacteriana, cistita recurenta, cistita radica.  NMP22 BladderChek Test este unicul test rapid si total neinvaziv, aprobat de FDA, pentru detectia precoce a cancerului de vezica si monitorizarea pacientilor deja operati. OncoScan este reprezentanta exclusiva in Romania a companiei Alere Inc. Scopul nostru este diversificarea gamei cu produse similare care sa vina in sprijinul pacientilor pentru imbunatatirea calitatii vietii lor.