medalioane

Casa de amanet cumpara aur, argint si platina
Casa de amanet cumpara aur, argint si platina.

Casa de amanet cumpara aur, argint si platina. Cumparam aur in orice cantitate cu plata pe loc, dar si in regim de amanet, comisionul fiind negociabil.In orice stare: inele, verighete, lantisoare, bratari, medalioane, monede, rupturi. Pietrele se scad din gramajul total al aurului.

Decoratiuni lucrate manual, hand made art
, ,
Decoratiuni lucrate manual, hand made art.

Decoratiuni lucrate manual, hand made art. Decoratiuni si cadouri unicat lucrate manual: oale pictate, decoratiuni, picturi, margele, cercei, medalioane, podoabe, bijuterii, vase decorative. Menu principale: cumpara, contact, despre noi, linkuri si expozitii si submenu decoratiuni: oale pictate, bijuterii, rame foto / oglinzi, cuiere, casete de bijuterii, alte decoratiuni si fotografii. Ca orice pasiune totul a pornit de la un joc. De la un joc al culorilor, de la un joc copilaros de a îmbina nuantele, de a trasa cercuri si linii, de a modela, de a schimba forme si a le exprima pe diverse materiale.

Icoane in miniatura si alte obiecte pictate
,
Icoane in miniatura si alte obiecte pictate.

Icoane in miniatura si alte obiecte pictate. Icoane miniaturale si diverse picturi pe piatra ale artistei Adina Lupan.  Icoanele se pot folosi la fabricarea de bijuterii, medalioane, ceasuri etc. Realizam si la comanda alte picturi miniaturale, peisaje, icoane. Iconitele sunt pictate de mana, pe materiale diverse (lemn, piele, plastic), au dimensiunile de 2,5 x 2 mm. si pot fi folosite cu succes la realizarea de pandative, bijuterii sau la alte obiecte decorative, medalioane, ceasuri etc. Se pot realiza la comanda, dupa orice model, orice dimensiune.