masini

19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand
, , , ,
19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand.

19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand. Societatea comerciala 19 Plus Impex SRL are ca principal obiect de activitate importul si comercializarea de autoturisme si autovehicole noi si second hand, transport de persoane sau transport de marfa, indiferent de marca sau de norme de poluare. Import la comanda de masini si autoturisme noi si second hand din tarile membre UE.

Amenajari gradini, natura pentru toti
,
Amenajari gradini, natura pentru toti.

Amenajari gradini, natura pentru toti. Garden Services dispune de intreaga logistica pentru amenajari complexe de parcuri si gradini: autoutilitare de capacitate mica si medie; miniexcavatoare, incarcatoare frontale cu cupa, tractoare si tractorase de diferite puteri, masini si lasere pentru nivelare si masurare teren, utilaje pentru sapat santuri si gropi, pentru compactare teren, pentru cernere pamant si realizare amestecuri fertile, freze pentru maruntire pamant si pentru zapada, masini si utilaje pentru decopertat si pentru recoltare rulouri de gazon, masini pentru insamantare si hidroinsamantare gazon, masini, unelte si scule pentru prelucrare lemn, fier si piatra, etc. Paecuri ro este recomandat de Asociatia Peisagistilor din Romania ASOP.

Anunturi auto Autosib, vanzari masini noi si second  hand
,
Anunturi auto Autosib, vanzari masini noi si second hand.

Anunturi auto Autosib, vanzari masini noi si second  hand. Pe site gasiti sau puteti adauga anunturi vanzari auto noi si second hand. Cautati in baza de date masina preferata in functie de marca, judet, pret minim sau pret maxim si an de fabricatie. Locul tranzactiilor auto pe internet. Cauta un anunt, adauga un anunt sau modifica un anunt in baza noastra de date. La noi pe site exista doua modalitati de adaugare a anunturilor: gratuite sau preferentiale (platite – anunturi evidentiate, promovate mai eficient). Autosib pune la dispozitia Dvs lista centrelor de Asistenta Rutiera de pe intreg teritoriul Romaniei.