masini

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
Tip de afacere / Tip de site: , , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Inchirieri masini Focsani, Mikotur SRL
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Inchirieri masini Focsani, Mikotur SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Inchirieri masini Focsani, Mikotur SRL. Inchirieri auto Focsani la preturi foarte avantajoase. Firma Mikotur SRL a fost infiintata in 2003 avand ca obiect de activitate taximetria. Din anul 2007 firma si-a diversificat activitatea trecand pe un domeniul nou rent a car / inchirieri masini. Inchirierea masinilor a fost o necesitate, deoarece multe persoane fara masina doreau sa inchirieze.

Publica gratuit oferte si anunturi imobiliare, masini, afaceri, matrimoniale
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Publica gratuit oferte si anunturi imobiliare, masini, afaceri, matrimoniale.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Publica gratuit oferte si anunturi imobiliare, masini, afaceri, matrimoniale. Publica oferte si anunturi de vanzare intr-una dintre sectiunile site-ului corespunzatoare anuntului. Rubrici unde va puteti adauga gratuit anuntul: imobiliare, masini, afaceri, matrimoniale, apartamente si case, terenuri si vile, turism, calculatoare si telefoane mobile in Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Sibiu  pe 1anunturi.ro.