magazin

Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei
, ,
Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei. Pe magazin gasiti produse lucrate manual din fimo, lemn, pietre semipretioase – cristale, perle naturale, margele, sarma argintata nontarnish.

Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei. Pe magazin gasiti produse lucrate manual din fimo, lemn, pietre semipretioase – cristale, perle naturale, margele, sarma argintata nontarnish. Gasiti produse care pot fi facute cadou pentru femei dar si pentru barbati. Sectiuni pe site: cadouri set – rame tablouri si casete bijuterii, suport lumanare si lumanare si cutii bijuterii cu diverse modele de flori de primavara, modele de flori de vara – floarea soarelui, flori maci rosii – realizate prin tehnica servetelului si lacuite cu lac ecologic, de asemenea gasiti bijuterii Swarovski, bijuterii set: bijuterii pietre semipretioase, bijuterii mirese, bijuterii fimo, etc. Produse handmade idei de cadouri pentru femei si barbati.

Copiatoare second hand, inchirieri de copiatoare
,
.Copiatoare second hand, inchirieri de copiatoare.

Suntem un magazin ce furnizeaza produse de birotica. Va oferim copiatoare second hand, imprimante, multifunctionale. Avem si consumabile si cartuse. Puteti cumpara sau inchiria copiatoare. concret copy si Concret Consult sunt 2 companii apartinand Grupului Concret, o firma de investitii 100% romaneasca care s-a dezvoltat pe piata din Romania inca din anul 1995.

Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu
,
Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu.

Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu. Artist plastic. Acest site se doreste a fi atit un site de prezentare  cit şi o galerie cu vinzare a lucrarilor mele. Site-ul dispune si de un blog cu articole referitoare la artele plastice.