lucrari

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest
,
Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest.

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest. Intocmim devize oferta estimative pentru licitatii publice, devize constructii civile si industriale, devize instalatii pe categorii de lucrari; devize estimative lucrari pentru persoane fizice si juridice, in vederea construirii de locuinte – case, vile, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, depozite de materii prime si produse finite, etc.  Consultanta documentatii pentru licitatii publice, deviz constructii pe categorii de lucrari, deviz instalatii, devize drumuri si poduri. Antemasuratori devize conform proiectelor de arhitectura, structura de rezistenta, proiecte de instalatii in constructii; caiete de sarcini pentru lucrari de constructii; si a situatiilor de lucrari pentru constructii si instalatii.

Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu
,
Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu.

Galeria personala a artistului Ovidiu Cucu. Artist plastic. Acest site se doreste a fi atit un site de prezentare  cit şi o galerie cu vinzare a lucrarilor mele. Site-ul dispune si de un blog cu articole referitoare la artele plastice.

Referate gimnaziu, liceu, facultate, lucrari si sinteze
,
Referate gimnaziu, liceu, facultate, lucrari si sinteze.

Referate gimnaziu, liceu, facultate, lucrari si sinteze. Referate, lucrari de licenta si sinteza. Peste 15.000 de referate structurate pe categorii si clase te asteapta. Va recomandam ca referatele pe care le descarcati care sunt resurse educationale sa le descarcati doar pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.