lucrari

Adicomis lucrari constructii
Adicomis lucrari constructii.

Adicomis lucrari constructii. Executie sape. Una din cele mai mari firme specializate in turnare de sape. Firma executa lucrari in intreaga tara. Procesul de productie este tehnologizat la nivel inalt, firma noastra avand in patrimoniu utilaje specifice activitatii desfasurate precum: compresoare, pompe turbosol pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurare a suprafetelor si verificarea cotelor, betoniere.

Adicomis lucrari constructii
Constructii si amenajari Baia Mare, Sepultura Impex
Constructii si amenajari Baia Mare, Sepultura Impex.

Constructii si amenajari Baia Mare, Sepultura Impex. Sepultura Impex SRL este o companie din Baia Mare specializata in realizarea de  lucrari in urmatoarele domenii: constructii, instalatii, amenajari. Relatia noastra cu fiecare client se bazeaza pe personalizare. Dispunem de un colectiv tehnic si personal productiv calificat pentru domeniile in care activam, cat si de logistica necesara desfasurarii lucrarilor de constructii-instalatii si amenajari. Firma noastra, Sepultura Impex, este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate din localitate si din imprejurimi.

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest
,
Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest.

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest. Intocmim devize oferta estimative pentru licitatii publice, devize constructii civile si industriale, devize instalatii pe categorii de lucrari; devize estimative lucrari pentru persoane fizice si juridice, in vederea construirii de locuinte – case, vile, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, depozite de materii prime si produse finite, etc.  Consultanta documentatii pentru licitatii publice, deviz constructii pe categorii de lucrari, deviz instalatii, devize drumuri si poduri. Antemasuratori devize conform proiectelor de arhitectura, structura de rezistenta, proiecte de instalatii in constructii; caiete de sarcini pentru lucrari de constructii; si a situatiilor de lucrari pentru constructii si instalatii.