localitati

Parc dezmembrari auto, masini avariate
, ,
Parc dezmembrari auto, masini avariate.

Parc dezmembrari auto, masini avariate. Site de anunturi auto pentru dezmembrari, piese auto din dezmembrari, informatii intermediere proces de vanzare / cumparare piese masini avariate, motociclete si scutere, atv-uri si ski jet-uri. Cereri piese auto si parcuri dezmembrari. Servicii de tractari auto non stop in Bucuresti si alte localitati.

Primaria Cehu Silvaniei judetul Salaj
,
Primaria Cehu Silvaniei judetul Salaj.

Primaria Cehu Silvaniei judetul Salaj. Orasul Cehu Silvaniei este situat in nord-vestul tarii, in nordul judetului Salaj, avand vecini comuna Salatig la sud, comuna Hodod la vest, comuna Benesat la est, comuna Somes Uileac la nord. Orasul Cehu Silvaniei, situat la 34 km fata de Zalau, impreuna cu cele patru localitati componente. Horoatu Cehului, Motis, Nadis si Ulciug, formeaza o unitate administrativa cu o suprafata totala de 67,77 km2; situata din punct de vedere geografic la contactul depresiunii Salaj si a Culmii Salajului cu depresiunea Guruslau, in bazinul hidrografic al raului Salaj.

Primaria comunei Calinesti, judetul Maramures
,
Primaria comunei Calinesti, judetul Maramures.

Primaria comunei Calinesti, judetul Maramures. Siteul oficial al primariei comunei Calinesti. Comuna Calinesti este situata in partea de nord a judetului Maramures, in depresiunea Maramuresului, pe valea Cosaului si respectiv valea Veleniului. Comuna este invecinata la nord cu localitatile Feresti si Nanesti, la nord-est cu comuna Barsana, la sud cu localitatea Sarbi, la sud-vest cu Glod si Budesti, la est cu localitatea Slatioara, la vest cu comuna Ocna Sugatag, la nord-vest cu comuna Giulesti. Comuna este atestata documentar, potrivit documentelor din „Istoria Maramuresului” – Dr. Alex. Filipascu incepand cu anul 1381.