loc de munca

Anunturi amestecate pe net, anunturi gratis
,
Anunturi amestecate pe net, anunturi gratis.

Anunturi amestecate pe net, anunturi gratis. Amestecate.ro anunturi gratuite din toate domeniile: vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare, auto, animale, turism, jobs matrimoniale, din toata tara, din Constanta pina in Maramures. Ai un anunt de dat? Vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva? Cauti un loc de munca sau vrei sa iti oferi serviciile catre clienti? Fa-ti cunoscut anuntul in toata tara publicandu-l gratuit pe site-ul nostru de anunturi.

Inchiriere Mos Craciun, cheama-l acasa!
,
Inchiriere Mos Craciun, cheama-l acasa!

Inchiriere Mos Craciun, cheama-l acasa! Inchiriaza un Mos Craciun asa cum meriti! Fa o surpriza de Craciun celor dragi si inchiriaza un Mos Craciun de poveste. Pentru noi bucuria celor apropiati tie conteaza. …Ajunul Craciunului 1995, eram student si am acceptat sa duc cadourile unor copii –  speram cu asta sa pot rotunji bugetul de cumparaturi pentru cei dragi mie. Un job de-o zi, mi-am spus atunci. Duceam cadourile familiei Belc, unor prieteni, bunicilor, Teodorei si lui Mihaita. (Mihai acum… are 18 ani)

Parul nedorit, epilare definitiva IPL
,
Parul nedorit, epilare definitiva IPL.

Parul nedorit, epilare definitiva IPL. Cabinet de epilare si infrumusetare, epilare permanenta, definitiva, IPL, fotointinerire. Depilarea este o metoda de epilare temporara a parului care nu afecteaza radacina ci zona firului de par de la suprafata pielii de exemplu rasul, cremele de depilare (chimic), piatra ponce, manusa pentru epilare. Epilarea este o metoda de epilare prin care parul este indepartat de la radacina. Parul nedorit poate provoca discomfort, iritare si jena. Femeile si barbatii sunt afectati deopotriva de aceasta problema, indiferent ca sunt in cautarea unui nou loc de munca sau a unei relatii. Oamenii doresc sa faca o „prima impresie” favorabila si din acest motiv investesc in felul in care arata.