Italia

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare. Europoint Agentie de turism din Bucuresti va trimite in cele mai palpitante vacante si sejururi la cele mai mici tarife. Vacante, excursii si sejururi oferte de la o agentie de top! Alege agentia de turism Europoint si bucura-te de vacanta ta ! In plus prin noi puteti achizitiona si bilete de avion la preturi cu pana la 10% mai mici decat pretul lor normal. Alte oferte pe care agentia vi le pune la dispozitie city break-uri, croaziere, oferte in Europa in: Austria, la ski in Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Muntenegru si Ungaria.

Agentia de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentie de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari. Klass Tour este o agentie tour operatoare, agentie de turism care ofera toata gama de servicii turistice: turism intern, turism extern, cazari, sejururi si circuite, rezervari bilete de avion, vacante la ski, city breakuri, turism exotic, transferuri, servicii de rent a car, turism de afaceri, tabere, turism tematic, croaziere, etc. Calatoria dvs. trebuie sa fie sigura, eficienta si comoda. Echipa Klass Tour s-a gandit la acest lucru iar misiunea noastra este de a va crea o vacanta de neuitat. Oferim clientilor pachete de servicii in Bulgaria, pe litoral in Grecia, la ski in Austria, Italia, Spania, in Disneyland Paris – Franta si turism intern oferte pe litoralul romanesc.

Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International. Pachete turistice in tara si in strainatate, transport de persoane cu autocarul in Germania, Austria, Spania, Italia, Elvetia, etc. Firma ofera servicii de asigurari medicale necesare calatoriei in strainatate; rezervari hotel; bilete de avion low-cost sau curse regulate. Obiectul principal de activitate al societatii este vanzarea biletelor de calatorie pentru societatile de transport international de persoane, societatea avand licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier – Agentie de voiaj, eliberata de A.R.R. Timis. Oferim de asemenea servicii de rent a car (preturile le gasiti pe site) si inchirieri autocare.