instalatii

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov
Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare locuinte. Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat, instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda. Serviciile de amenajari exterioare oferite sunt urmatoarele: tencuirea peretilor, montaj polistiren expandat, tencuiala decorativa, vopsea lavabila pentru exterior si montaj gresie. De asemenea mai oferim si servicii in domeniul constructiilor si instalatii. Accesand pagina noastra web gasiti informatii complete despre fiecare serviciu in parte, lista de preturi si date de contact. Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stie mai bine. In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.

Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3
Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3.

Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3. Compania ACIM Sud, cu sediul in Bucuresti, sectorul 3, este o companie tanara si dinamica a carei activitate principala o reprezinta proiectele de constructii, completata de o gama larga de produse si servicii necesare lucrarilor din acest domeniu. Oferim servicii de inalta calitate in domeniul constructiilor civile si industriale, amenajarilor interioare si exterioare si al instalatiilor.

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest
,
Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest.

Devize constructii si instalatii, servicii Deviz Invest. Intocmim devize oferta estimative pentru licitatii publice, devize constructii civile si industriale, devize instalatii pe categorii de lucrari; devize estimative lucrari pentru persoane fizice si juridice, in vederea construirii de locuinte – case, vile, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, depozite de materii prime si produse finite, etc.  Consultanta documentatii pentru licitatii publice, deviz constructii pe categorii de lucrari, deviz instalatii, devize drumuri si poduri. Antemasuratori devize conform proiectelor de arhitectura, structura de rezistenta, proiecte de instalatii in constructii; caiete de sarcini pentru lucrari de constructii; si a situatiilor de lucrari pentru constructii si instalatii.