instalatii sanitare

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov
Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare locuinte. Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat, instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda. Serviciile de amenajari exterioare oferite sunt urmatoarele: tencuirea peretilor, montaj polistiren expandat, tencuiala decorativa, vopsea lavabila pentru exterior si montaj gresie. De asemenea mai oferim si servicii in domeniul constructiilor si instalatii. Accesand pagina noastra web gasiti informatii complete despre fiecare serviciu in parte, lista de preturi si date de contact. Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stie mai bine. In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.

Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL
Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL.

Depozit de materiale de constructii online, Zarco Distributie SRL. Depozit-online.ro este cel mai complet magazin dedicat clientilor avand ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail al materialelor de constructii. In prezent, unul din obiectivele principale este de atragerea de noi clienti. Are in oferta peste 25.000 de produse, una dintre cele mai variate oferte pentru casa: de la materiale de constructii de cea mai buna calitate, instalatii sanitare, scule electrice, produse metalurgice, articole pentru finisaje, acoperisuri, termoizolatie si hidroizolatie, si pana la scule si unelte necesare pe orice santier, la preturi foarte avantajoase. De asemenea vindem cherestea, tego, MDF, OSB, jucarii si produse electrice. Totul pentru casa si gradina ta, si mai mult de atat!

Produse instalatii, boilere, centrale termice, seminee, sobe, Calor SRL
Produse instalatii, boilere, centrale termice, seminee, sobe, Calor SRL.

Produse instalatii, boilere, centrale termice, seminee, sobe, Calor SRL. Firma Calor comercializeaza direct si in sistem de distributie echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru instalatii termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare, fose septice epurare – apa, tevi izolatii, armaturi, incalzire in pardoseala, incalzire terase, climatizare, ventilare si tratare aer, piscine cazi hidromasaj si saune, seminee – sobe, calorifere – radiatoare si convectoare, etc. Calor este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalatiilor, recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor industriale si civile. Compania importa si distribuie o gama completa de echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru instalatii termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare.