instalatii electrice

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov
Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare locuinte. Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat, instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda. Serviciile de amenajari exterioare oferite sunt urmatoarele: tencuirea peretilor, montaj polistiren expandat, tencuiala decorativa, vopsea lavabila pentru exterior si montaj gresie. De asemenea mai oferim si servicii in domeniul constructiilor si instalatii. Accesand pagina noastra web gasiti informatii complete despre fiecare serviciu in parte, lista de preturi si date de contact. Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stie mai bine. In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.

Electrician autorizat, instalatii si bransamente electrice, Bransel Service
Electrician autorizat, instalatii si bransamente electrice, Bransel Service.

Electrician autorizat, instalatii si bransamente electrice, Bransel Service. Firma autorizata ANRE pentru proiectarea si executia bransamentului dumneavoastra electric. Consultanta gratuita in vederea eliberarii avizelor de racordare. Proiectam si executam bransamente electrice pe toata raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov.

Tamplarie PVC si instalatii sanitare in judetul Neamt, Gps Axa Grup
, , ,
Tamplarie PVC si instalatii sanitare in judetul Neamt, Gps Axa Grup.

Tamplarie PVC si instalatii sanitare in judetul Neamt, Gps Axa Grup. Gps Axa Grup executa instalatii termice, sanitare, electrice si tamplarie PVC in judetul Neamt. Exista o solutie la orice problema, totul e s-o gasesti. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri. Firma cu capital privat care promoveaza solutii moderne si ecologice in domeniul instalatiilor, constructiilor civile si industriale, avand ca parteneri firme puternice din domeniu cum ar fi Baxi, Ariston, Vaillant, Salamander, Romstal, Trust Eurotherm, Kober, ADF.