imobiliare

Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete. Anunturi gratuite din toate judetele. Anunturile pot fi adaugate intr-una dintre urmatoarele categorii: matrimoniale, imobiliare, auto, locuri de munca, servicii, afaceri, telefoane. Toate le gasiti numai aici. Anunturile se pot adauga gratuit fara creare utilizator, dar se pot adauga anunturi si dupa ce v-ati creat un utilizator. In acest mod se pot administra mai bine anunturile adaugate pe site.

Portal de constructii si amenajari, inscriere gratuita catalog firme
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Portal de constructii si amenajari, inscriere gratuita catalog firme.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Portal de constructii si amenajari, inscriere gratuita catalog firme. Portal destinat tuturor firmelor care activeaza in domeniile constructiilor, amenajarilor, imobiliarelor si al transporturilor din Romania. Inscrie-ti acum firma gratuit in cel mai complex portal de constructii si amenajari din Romania! Pe acest portal gasiti firme din domeniile: acoperisuri invelitori si terase, amenajari finisaje si restaurare, ansambluri rezidentiale, arhitectura si proiectare, climatizare si corpuri de iluminat, constructii si executie, design interior si seminee, echipamente de protectie, hale metalice si structuri metalice, imobiliare, instalatii, izolatii, materiale de constructii, mobilier si feronerie, obiecte sanitare si filtre de apa, etc. Inscriere unei firme in catalogul firmelor este gratuita.  Se pot posta de asemenea anunturi si comunicate de presa. Site-ul dispune si de o sectiune dedicata locurilor de munca.

Portal web pe anunturi nelimitate, director web si catalog firme
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Portal web pe anunturi nelimitate, director web si catalog firme.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Portal web pe anunturi nelimitate, director web si catalog firme. In cadrul portalului web anunturi nelimitate gasesti si un director web, unde iti poti adauga site-ul gratuit, si un catalog de firme. Valabilitatea anunturilor este decisa de utilizatori. Publicitate anunturi nelimitata. Pentru a va adauga un anunt, pentru a va inscrie un site sau pentru a va inscrie firma trebuie sa va creati un cont de utilizator. Anunturile sunt grupate pe categorii principale si secundare. Categoriile principale sunt urmatoarele: auto, imobiliare, joburi, electronice, telefoane, turism, servicii, matrimoniale si diverse.