idei

Ajutor si consultanta in idei de afaceri
,
Ajutor si consultanta in idei de afaceri.

Ajutor si consultanta in idei de afaceri. Fiecare reprezentant al unei companii mici sau mijlocii care are o problema, poate adauga cu un singur click o intrebare pe site, iar zeci de experti deja prezenti pe megaajutor.bizoo.ro vor putea raspunde imediat la intrebari. Acceseaza pagina web si vezi toate domeniile de activitate pentru care poti obtine lamuriri referitoare la problemele sau la neclaritatile ivite.

Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei
, ,
Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei. Pe magazin gasiti produse lucrate manual din fimo, lemn, pietre semipretioase – cristale, perle naturale, margele, sarma argintata nontarnish.

Lucruri de mana – magazin cadouri barbati si femei. Pe magazin gasiti produse lucrate manual din fimo, lemn, pietre semipretioase – cristale, perle naturale, margele, sarma argintata nontarnish. Gasiti produse care pot fi facute cadou pentru femei dar si pentru barbati. Sectiuni pe site: cadouri set – rame tablouri si casete bijuterii, suport lumanare si lumanare si cutii bijuterii cu diverse modele de flori de primavara, modele de flori de vara – floarea soarelui, flori maci rosii – realizate prin tehnica servetelului si lacuite cu lac ecologic, de asemenea gasiti bijuterii Swarovski, bijuterii set: bijuterii pietre semipretioase, bijuterii mirese, bijuterii fimo, etc. Produse handmade idei de cadouri pentru femei si barbati.