Iasi

Anunturi imobiliare particulari si agentii Iasi
,
Anunturi imobiliare particulari si agentii Iasi.

Anunturi imobiliare particulari si agentii Iasi. Indiferent daca doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati un teren, un apartament sau o casa in Iasi, informatiile de care aveti nevoie le gasiti pe anunturi-imobiliare-iasi.ro. Consultati piata imobiliara Iasi ! Articole pe site: obtinerea autorizatiei de construire, contract de inchiriere a locuintei, cum sa ne amenajam mansarda sau beciul, etc. Va oferim posibilitatea de a posta gratuit un anunt pe saptamana cu pozele imobilului pe care doriti sa-l vindeti. In maxim 24 de ore anuntul dvs. este validat de catre operatorii nostri si postat pe site.

Club kids land, loc de joaca pentru copii
Club kids land, loc de joaca pentru copii.

Club kids land, loc de joaca pentru copii. Kidsland Club este un club de petreceri copii in Iasi, aflat la parterul Iulius Mall, club care ii asteapta pe cei mici cu programe interesante de animatie, jocuri, cantece, si concursuri interactive pentru toate varstele. Locul de joaca pentru copii Kidsland Club are un echipaj minunat format din 18 angajati neinfricati, bine pregatiti si trecuti prin multe probe de foc pentru a se purta cu grija si atentie cu fiecare print sau printesa care paseste in acest loc de basm in cadrul acestor petreceri pentru copii.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti
,
Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti. Acarom firma ce are solutia ideala pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si ignifugare in judetele Iasi, Suceava, Neamt si Botosani, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist si aparatura moderna fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra. Site-ul contine si o sectiune cu recomandarile pe care firma vi le ofera referitor alte firme cu profil asemenanator in urmatoarele localitati: Arad, Arges / Pitesti, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Braila, Cluj,  Galati, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova / Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timis / Timisoara, Valcea / Ramnicu Valcea. Servicii oferite pentru asociatii de proprietari, apartamente si case, pentru hale si spatii de depozitare, pentru hoteluri si pensiuni, pentru institutii de pentru invatamant, pentru magazine si supermarketuri, pentru restaurante, pizzerii, baruri si cantine, si pentru spatii de birouri si institutii bancare.