html

Atestate informatica, proiecte atestate liceu sau facultate
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Atestate informatica, proiecte atestate liceu sau facultate.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Atestate informatica, proiecte atestate liceu sau facultate. Sunteti in clasa a XII-a? Aveti nevoie de un atestat la informatica? Ati gasit siteul potrivit. De aici va puteti comanda atestatul la informatica de care aveti nevoie. Acesta este cel mai bun site destinat vanzarii de atestate de informatica pentru liceu (site web – html), precum si a altor aplicatii informatice – baze de date (FoxPro, Visual FoxPro, Access, Oracle), programe in C / C++ si pagini de web (HTML, Macromedia Flash 8, php, MySQL si JavaScript). Reduceri de pret, atestate de nota 10, atestate informatica la cele mai mici preturi. Atestate de vanzare: PowerPoint, Word, Access, JavaScript, etc.

Tutorial si ghid HTML, tutorial Outlook, atestat informatica
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Tutorial si ghid HTML, tutorial Outlook, atestat informatica.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Tutorial si ghid HTML, tutorial Outlook, atestat informatica. Tutorial HTML aprofundare web design, HTML Hypertext Markup Language si CSS / Cascading Style Sheets. Tutorialul este un proiect ce se adreseaza atat web masterilor cat si persoanelor care vor sa-si realizeze propriul site. El este util elevilor care vor sa-si faca un atestatul de informatica in HTML, sau celor care vor un site pentru firma.