hartie

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
, , , ,
Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Hartie imprimante laser si copiatoare laser color
Hartie imprimante laser si copiatoare laser color.

Active Paper, distribuitor de hartie pentru imprimante si copiatoare laser color. Firma vinde pe langa hartie pentru imprimante laser si copiatoare laser color si: etichete autoadezive, etichete multifunctionale pentru laser / copy / inkjet, hartie colorata diverse culori, hartie pentru birou, role hartie pentru copiator, hartie multifunctionala pentru copiator, imprimante inkjet si laser, hartie foto, hartie autocolanta si altele. Vizitati site-ul nostru pentru informatii suplimentare.

Servicii gravura laser, Prograv Solutions
,
Servicii gravura laser, Prograv Solutions.

Servicii gravura laser, Prograv Solutions. Prograv Solutions ofera produse promotionale si campanii publicitare de la A la Z! Oferim servicii dar si materiale sau produse pentru gravura laser de inalta calitate. Marcare prin gravura mecanica si laser avand la dispozitie echipamente de ultima generatie pilotate de calculator. Pot fi gravate o varietate mare de materiale organice, – hartie, cauciuc…, materiale compozitie lemn, artificiale, materiale feroase si neferoase, materiale metalice sau chiar pietre din marmura, granit, pietre pretioase sau pietre semipretioase.