haine

Colectie de costume de baie Eurofala
, ,
Colectie costume de baie Eurofala, Polonia.

Costumele de baie Eurofala sunt costume de cea mai buna calitate, cu un design modern si o gama larga de culori disponibile. Acum si in Romania. Fabricate in Polonia, tara cu cea mai mare traditie in confectii si materiale din Europa, costumele de baie Eurofala sunt deja foarte cunoscute in tari ca Rusia, Canada, Slovacia, Cehia, Ungaria. Din 2008 brand-ul Eurofala este prezent si pe piata din Romania. Noua colectie de costume de baie Eurofala.

CoolBaby magazin copii
,
CoolBaby magazin copii.

CoolBaby magazin copii. Magazin online dedicat produselor pentru copii, fie ele haine, jucarii, jocuri, carti si filme pe dvd pentru cei mici, produse de puericultura sau mobilier si lenjerii. Pe scurt cam tot ce are nevoie un copil intr-un singur loc si la preturi corecte. Suntem o familie obisnuita, parintii unui „cool baby” neastamparat. Lovindu-ne de neajunsurile comertului online romanesc, am fost convinsi ca noi putem fi mai buni. Si astfel s-a nascut ideea din spatele CoolBaby.ro.

CoolBaby magazin copii.

Dress to impress, producator confectii femei
,
Dress to impress, producator confectii femei.

Dress to impress, producator confectii femei. Dress to impress design este o societate comerciala care s-a infintat in anul 2004 avand ca domeniu de activitate producerea si comercializarea imbracamintei pentru femei. Ne adresam segmentului de piata care este in ton cu moda, in centrul atentiei, si care da importanta modului in care se imbraca. Producator confectii de dama.