ghivece

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom
, ,
Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom.

Articole din plastic, bucatarie, baie, uz casnic, articole copii, articole gradina, As Plastik Rom. As Plastik Rom are ca obiect de activitate producerea de mase plastice intr-o gama variata cum ar fi bidoane, canistre, ghivece, galeti, ligheane, boluri, castroane, cutii, cosuri, dulapuri, mese, scaune, etc. Prin calitatea si varietatea produselor noastre satisfacem atat cerintele pietei romanesti cat si cerintele pietei externe. Firma a luat fiinta in anul 1994, iar trei ani mai tarziu a dat startul propriei linii de productie a maselor plastice. In prezent, societatea detine o fabrica dotata cu linie de productie complexa si un depozit cu suprafata generoasa, ambele fiind localizate in zona industriala a municipiului Constanta.

Informatii si sfaturi, gradini, plante, pomi, flori si sanatate
Informatii si sfaturi, gradini, plante, pomi, flori si sanatate.

Informatii si sfaturi, gradini, plante, pomi, flori si sanatate. Universul plantelor de gradina. Toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea o gradina de vis. Sectiunea gradina contine informatii despre: amenajari gradini, aranjamente de interior, cultivare si ingrijire, fertilizari si ghivece. Pe pagina dedicata plantelor gasi informatii despre: plante de gradina, plante de interior, plante exotice, plante medicinale si legume. Pagina dedicata pomilor cuprinde urmatoarele sectiuni: pomi fructiferi, arbori si arbusti. Iar pagina dedicata florilor cuprinde urmatoarele sectiuni: flori de gradina, flori de apartament, flori in ghiveci, aranjamente florale si informatii despre ingrijirea florilor. Nu in ultimul rand pagina sanatate cuprinde urmatoarele sectiuni: tratamente naturiste, informatii despre vitamine, alimentatie naturista si regimuri de slabire. Informatii si sfaturi, gradina-online.ro. Informatii si sfaturi pentru gradina ta. Resursa online de informatii pentru cresterea si ingrijirea plantelor de apartament si gradina. Tratamente naturiste – sanatate cu ajurorul plantelor si de asemenea multe alte articole folositoare. Pe site mai gasiti de asemeni o sectiune dedicata legaturilor utile pentru casa si gradina.

Producator mase plastice, Star Plast Co
Producator mase plastice, Star Plast Co.

Producator mase plastice, Star Plast Co. Producator si importator articole de menaj din plastic si sticla: mic mobilier pentru casa si gradina: dulapuri, rafturi pantofi, etajere pentru legume si fructe, mic mobilier si accesorii pentru baie, ghivece, jardiniere, scaune si mese pentru terasa, scurgatoare, solnite, pahare sticla, recipienti stocare: bidoane, borcane, cadite si canistre cu capacitati de la 5 litri la 220 litri.