exterior

Imobiliare Casa Latina, profesionisti in sapa clasica
,
Imobiliare Casa Latina, profesionisti in sapa clasica.

Imobiliare Casa Latina, profesionisti in sapa clasica. Sapele clasice se folosesc in scopul obtinerii unui suport orizontal plan, rigid, care sa nu crape in timp. Cum sa faci sa torni o sapa clasica plana si cit mai subtire, fara sa crape ulterior, mai ales daca este de mari dimensiuni sau solicitata mecanic (garaje, depozite), sau daca este la exterior ?

Kromston, caramida klinker si produse de calitate premium
,
Kromston, caramida klinker si produse de calitae premium.

Kromston, caramida klinker si produse de calitate premium. Amenajari cu produse klinker si pluta. Produse ce confera personalitate si originalitate caselor si cladirilor. Oferim o varietate larga de produse tip klinker pentru placari caramida aparenta si pardoseli interior – exterior, trepte, plinte, glafuri, coame si capace pentru garduri si stalpi, caramizi pline pentru zidarii aparente si antichizate, accesorii pentru montaj – adezivi flexibili si mortar.

Usi de interior si de exterior Porta Doors
, ,
Usi de interior si de exterior Porta Doors.

Usi de interior si de exterior Porta Doors. Distribuitor autorizat al usilor Porta Doors comercializeaza toate categoriile de usi: usi de interior, usi de exterior, usi de apartament, usi tehnice, usi metalice. Oferim consultanta si montaj autorizat. Va asteptam in showroom. Avem in stoc o gama variata, circa 40.000 de usi si tocuri.

Usi de interior si de exterior
, , , , , ,