excursii

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare. Europoint Agentie de turism din Bucuresti va trimite in cele mai palpitante vacante si sejururi la cele mai mici tarife. Vacante, excursii si sejururi oferte de la o agentie de top! Alege agentia de turism Europoint si bucura-te de vacanta ta ! In plus prin noi puteti achizitiona si bilete de avion la preturi cu pana la 10% mai mici decat pretul lor normal. Alte oferte pe care agentia vi le pune la dispozitie city break-uri, croaziere, oferte in Europa in: Austria, la ski in Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Muntenegru si Ungaria.

Agentia de turism Travel Finder, agentie turoperatoare Iasi
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism Travel Finder, agentie turoperatoare Iasi.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism Travel Finder, agentie turoperatoare Iasi. Travel Finder este o agentie de turism din Iasi, agentie touroperatoare care va ofera servicii turistice complete: excursii, sejururi, vacante si bilete de avion si bilete de autocar, cu destinatii atat in Romania cat si in strainatate. Suntem o echipa tanara, dinamica si motivata, care isi propune sa va ofere solutii complete pentru vacante si calatorii de afaceri. Inainte de a deveni furnizori de servicii turistice am fost si noi turisti, cu experiente placute sau mai putin placute. De aceea, in tot ceea ce facem, vrem sa punem in practica si sa va oferim ceea ce am vazut si ne-a placut, si sa ocolim situatiile neplacute.