evaluare

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges. Agentie imobiliara cu experienta in domeniu, oferind clientilor servicii de calitate.  Agentie specializata in vanzari, inchirieri in Campulung Muscel, in judetul Arges si in judetele limitrofe. Asiguram intreaga gama de servicii imobiliare : evaluare, consultanta juridica, contractare credite, vanzari-cumparari, consiliere in alegerea cea mai potrivita, functie de cerintele clientilor. M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel ofera servicii imobiliare: vinde, cumpara, inchiriaza, apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale.

Alternativa educationala, Centrul pentru educatie si dezvoltare profesionala Step by Step
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Alternativa educationala, Centrul pentru educatie si dezvoltare profesionala Step by Step.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Alternativa educationala, Centrul pentru educatie si dezvoltare profesionala Step by Step. Alternativa educationala Step by Step se desfasoara la nivel national, in invatamantul prescolar si primar, incepand din anul 1994. Step by Step este o alternativa educationala pentru invatamantul prescolar si primar care implementeaza metode de predare-invatare-evaluare centrate pe copil si incurajează implicarea familiei si a comunitatii in procesul instructiv educativ. Pe site gasiti mai multe sectiuni educative si folositoare ca: institutii, programe, evenimente, noutati. Educatia este procesul prin care se realizeaza formarea si dezvoltarea personalitatii umane.