cursuri

Carti si cursuri drept, Editura Hamangiu
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Carti si cursuri drept, Editura Hamangiu.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Carti si cursuri drept, Editura Hamangiu. Cine suntem noi? Editura Hamangiu este librarie online cu carti de drept. Poti cauta carti de drept, cursuri, manuale scolare, jurisprudenta, legislatie, monografii, periodice, tratate Hamangiu si dictionare de drept. Carti cu tematica juridica, adresate profesionistilor dreptului, studentilor si tuturor celor interesati de starea legilor in Romania. Poti comanda orice produs online. Asteptam vizita ta.

Catalog complet al facultatilor din Romania, admitere, subiecte, informatii facultati
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Catalog complet al facultatilor din Romania, admitere, subiecte, informatii facultati.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Catalog complet al facultatilor din Romania, admitere, subiecte, informatii facultati. Catalogul complet al facultatilor de stat si particulare din Romania. Admitere facultate, subiecte, examene, informatii facultati, forum studenti, parinti si profesori. Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Va rugam a verifica / contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii / cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare. La Listafacultati.ro credem ca deciziile de educatie si cariera sunt prea importante pentru a lasa la voia intamplarii, asa ca dorim ca viitorii candidatii au acces la cele mai bune instrumente si la cele mai bune informatii inainte de a lua o decizie. Categorii informatii admitere la urmatoarele facultati: Politehnica, ASE, SNSPA, Academia de Politie, Stomatologie, Farmacie si Medicina.

Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Centrul de Formare Profesionala Proinfluent, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Training, cursuri, team buildinguri, articole si proiecte week-end. Firma ta de training. Instrumente de orientare in lumea afacerilor: vanzare, comunicare, influenta si negociere. In plus, ai si jocuri psihologice gratuite si proiecte de week-end. Iti doresti sa castigi un job bine platit? Iti oferim sansa de a participa la Orele Pro – un concept unic marca Proinfluent. Certificatele de absolvire sau calificare eliberate la finalul programului, garanteaza dobandirea competentelor profesionale conform standardelor Uniunii Europene si sunt recunoscute oficial pe piata muncii, din tara si din Uniunea Europeana. Cu capital 100% romanesc, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Varstnice  si Ministerului Educatiei Nationale prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si functionam pe piata muncii din 2005.