corp

CaloriesLab – Calculator caloric si jurnal de dieta
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Monitorizeaza-ti progresul in dieta IIFYM, folosind un calculator caloric, cu o baza de date ce contine peste 10000 de alimente.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Despre CaloriesLab – CaloriesLab este o aplicatie destinata persoanelor ce doresc sa urmeze dieta IIFYM (if it fits your macros), ce presupune ca poti manca orice, atata timp cat te aflii in limitele nevoilor corpului tau. Cum se foloseste? Este foarte simplu! In momentul in care te inregistrezi si completezi datele personale, site-ul nostru le preia si iti ofera recomandarile IIFYM precum si o platforma ce iti retine toate mesele si progresul in vederea atingerii unui obiectiv in greutate (slabit, mentinere sau crestere musculara)

De acum nu mai poti avea scuze de ce nu iti atingi obiectivele, intrucat cu ajutorul nostru vei sti mereu ce trebuie sa mananci pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti cat mai rapid.

Avantaje
Este gratis si nu contine reclame. Este usor de folosit. Iti actualizeaza automat greutatea si progresul in functie de ce ai mancat si cat de activ ai fost.
Baza de date contine peste 12000 de alimente – Ai acces asupra bazei de date si poti adauga sau schimba alimentele daca gasesti greseli.
Chiar daca nu gasesti alimentul, nu trebuie sa astepti. Poti adauga macronutrientii direct
Poti gasii alimentele ce se afla in limitele dorite ale macronutrientilor cu cautarea avansata oferita de noi. Poti sa iti personalizezi recomandarile daca vrei sa urmezi un program diferit ce se bazeaza pe numararea macronutrientilor. Poti sa ne contactezi oricand cu pareri, idei, intrebari sau doar pentru a ne incuraja. Vom raspunde rapid.

Adresa Website-ului: Calculator caloric
Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice, Istanbul, Turcia.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice, Istanbul, Turcia. Oferim servicii pentru bolnavii care sufera de cancer (servicii oncologie), ochi (servicii oftalmologice) si servicii operatii estetice pentru fata, sani, si operatii estetice pentru corp in Istanbul, Turcia. Daca sunteti interesati de aceste servicii va invitam sa ne contactati accesand site-ul nostru web.