consultanta

Cartuse compatibile, cerneala, toner si kit refill, chipuri, Ravi Corporation SRL
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Cartuse compatibile, cerneala, toner si kit refill, chipuri, Ravi Corporation SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Cartuse compatibile, cerneala, toner si kit refill, chipuri, Ravi Corporation SRL. Ravi Corporation este cel mai mare distribuitor de consumabile pentru retail din zona Olteniei. In oferta noastra gasiti: consumabile si cerneala marca TCR, InkBank si Bliss, refill, toner, reincarcari cartuse, refill kit, toner, chipuri, drum, cilindrii, imprimante, copiatoare etc. Compania noastra va ofera si alte servicii aditionale: consultanta si solutii in domeniul consumabilelor, suport tehnic, va oferim posibilitatea de a va asigura coletele.

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
Tip de afacere / Tip de site: , , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Elsaco electronic calculatoare contoare repartitoare bussiness software actaris psion
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Elsaco electronic calculatoare contoare repartitoare bussiness software actaris psion.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Elsaco electronic calculatoare contoare repartitoare bussiness software actaris psion. Misiunea Companiei Elsaco este furnizarea de solutii profesionale de consultanta, proiectare, prin combinarea experientei personalului cu calitatea echipamentelor realizate de producatori de marca; oferim servicii complete, care satisfac nevoile actuale si viitoare ale pietei executand lucrari si asigurand exploatarea instalatiilor cu scopul de a eficientiza consumurile energetice si a creste gradul de confort, dezvoltam si  diversificam servicii si solutii dedicate  in domenii conexe.