constructii

Adicomis lucrari constructii
Adicomis lucrari constructii.

Adicomis lucrari constructii. Executie sape. Una din cele mai mari firme specializate in turnare de sape. Firma executa lucrari in intreaga tara. Procesul de productie este tehnologizat la nivel inalt, firma noastra avand in patrimoniu utilaje specifice activitatii desfasurate precum: compresoare, pompe turbosol pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurare a suprafetelor si verificarea cotelor, betoniere.

Adicomis lucrari constructii
Agentia Mervani Invest imobiliare Valea Prahovei
,
Agentia Mervani Investi imobiliarea Valea Prahovei.

Agentia Mervani Invest imobiliare Valea Prahovei. Mervani este un grup de firme care are ca obiect de activitate vanzarea si inchirierea de imobile (agentie imobiliara) si turismul (agentie de turism) si de asemenea ofera o gama variata de servicii conexe ca de exemplu: intermedieri, evaluari si  consultanta imobiliara, surse de finantare, asigurari imobiliare, cadastru, arhitectura, amenajari, constructii si dispecerat taxi. Suntem o echipa tanara, receptiva la variatele cerinte ale pietei, permanent motivati de dorinta de a fi competitivi in acest domeniu. Avem birouri in Sinaia, Busteni si Campina.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov
Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare locuinte. Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat, instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda. Serviciile de amenajari exterioare oferite sunt urmatoarele: tencuirea peretilor, montaj polistiren expandat, tencuiala decorativa, vopsea lavabila pentru exterior si montaj gresie. De asemenea mai oferim si servicii in domeniul constructiilor si instalatii. Accesand pagina noastra web gasiti informatii complete despre fiecare serviciu in parte, lista de preturi si date de contact. Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stie mai bine. In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.