companii

Ajutor si consultanta in idei de afaceri
,
Ajutor si consultanta in idei de afaceri.

Ajutor si consultanta in idei de afaceri. Fiecare reprezentant al unei companii mici sau mijlocii care are o problema, poate adauga cu un singur click o intrebare pe site, iar zeci de experti deja prezenti pe megaajutor.bizoo.ro vor putea raspunde imediat la intrebari. Acceseaza pagina web si vezi toate domeniile de activitate pentru care poti obtine lamuriri referitoare la problemele sau la neclaritatile ivite.

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean
Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean.

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean. Firma de curatenie SC Smart Clean SRL din orasul Bacau este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, spitale, policlinici. Este o companie infiintata ca alternativa la serviciile de curatenie existente pe piata, fiecare client al nostru beneficiind de o solutie unica, optimizata pentru necesitatile firmei sale. Alte servicii oferite de catre firma noastra: amenajari exterioare si peisagistica, deratizare, dezinfectie si dezinsectie, si solutii complete de igiena. Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita.

Producator programe facturare si gestiune stocuri, Midsoft IT Group
,
Producator programe facturare si gestiune stocuri, Midsoft IT Group.

Producator programe facturare si gestiune stocuri, Midsoft IT Group. MidSoft IT Group este o companie care ofera o gama larga de servicii de dezvoltare si realizare produse software. Echipa noastra este foarte atenta la fiecare detaliu, oferind produselor create stabilitate si functionalitate ridicata. Se adreseaza atat institutiilor publice cat si mediului particular. Principala tinta a companiei este dezvoltarea si implementarea unor sisteme informatice care sa asigure imbunatatirea activitatii clientilor nostri. Astfel cu ajutorul unui sistem informatic creste eficienta si transparenta activitatii unei companii.