companie romaneasca

Program amanet, Datagram Bucuresti
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Program amanet, Datagram Bucuresti.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Program amanet, Datagram Bucuresti.  Amanet Online este un program complet de gestiune si contabilitate pentru casele de amanet. Programul ofera rapoarte in timp real, sistem performant de securitate a datelor, contine tot ce e nevoie pentru gestiunea unei case de amanet. Pregateste-te pentru noua experienta: tot ce ai nevoie e pe cale sa devina mai usor si mai sigur. Datagram este o companie romaneasca de dezvoltare software si solutii informatice, infiintata in anul 2001.

Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL. Oferim servicii de productie publicitara, grafica si servicii de broderie, serigrafie, tampografie, personalizare, decorare, imprimare, tipar. Print Concept este o companie romaneasca de productie publicitara unde, de mai bine de zece ani, profesionisti in domeniul graficii, serigrafiei, tampografiei si broderiei, elaboreaza impreuna cu clientii solutii pentru orice proiect. Vindem produse pentru paza si securitate, echipamente protectie, textile Karlowsky horeca, textile Sol’s, textile Stedman,  textile, Fruit of the Loom, echipament Sportiv si materiale promotionale.