comanda

Bijuterii pietre Swarovski lucrate manual
,
Bijuterii pietre Swarovski lucrate manual.

Bijuterii pietre Swarovski lucrate manual. Bijuterii handmade cu pietre Swarovski produse originale Swarovski, sub marca inregistrata Crystallized TM – Swarovski Elements. Orice model deja vandut se poate reface la comanda, in functie de disponibilitatea materiilor prime, urmand a fi livrat in max 7 zile.

Cumparaturi supermarket online, casa de comenzi
Cumparaturi supermarket online, casa de comenzi.

Cumparaturi supermarket online, casa de comenzi. Cu homemarket puteti face cumparaturi online avand la dispozitie o gama variata de produse atat produse alimentare cat si produse nealimentare, livrate direct la biroul sau locuinta dumneavoastra. Livram in Bucuresti. Utilizand serviciul nostru cunoscut sub numele de supermarket online sau casa de comenzi beneficiati de produse de calitate livrate direct la usa casei sau usa biroului dumneavoastra cu un minim de efort. Livrare in maxim 3 ore de la efectuarea comenzii online.

Icoane in miniatura si alte obiecte pictate
,
Icoane in miniatura si alte obiecte pictate.

Icoane in miniatura si alte obiecte pictate. Icoane miniaturale si diverse picturi pe piatra ale artistei Adina Lupan.  Icoanele se pot folosi la fabricarea de bijuterii, medalioane, ceasuri etc. Realizam si la comanda alte picturi miniaturale, peisaje, icoane. Iconitele sunt pictate de mana, pe materiale diverse (lemn, piele, plastic), au dimensiunile de 2,5 x 2 mm. si pot fi folosite cu succes la realizarea de pandative, bijuterii sau la alte obiecte decorative, medalioane, ceasuri etc. Se pot realiza la comanda, dupa orice model, orice dimensiune.