Cehia

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare. Europoint Agentie de turism din Bucuresti va trimite in cele mai palpitante vacante si sejururi la cele mai mici tarife. Vacante, excursii si sejururi oferte de la o agentie de top! Alege agentia de turism Europoint si bucura-te de vacanta ta ! In plus prin noi puteti achizitiona si bilete de avion la preturi cu pana la 10% mai mici decat pretul lor normal. Alte oferte pe care agentia vi le pune la dispozitie city break-uri, croaziere, oferte in Europa in: Austria, la ski in Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Muntenegru si Ungaria.

Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia. Transport express, transport exclusiv sau transport grupaj, curse regulate Romania – Italia, dar si Romania alte tari. Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia. Va punem la dispozitie autoutilitare pe relaţia Romania – Italia, cu preponderenţă in zona de nord, oraşe ca Trieste, Mestre, Padova, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, Piacenza, Cremona, Modena, Bologna. Societatea Champions Tour, infiintata in anul 2006 si avand capital 100 % romanesc, are ca si domeniu principal de activitate transportul rutier de marfa intern si international.