cazare

Casa Rasnoveanu, cazare pensiune Rasnov
,
Casa Rasnoveanu, cazare Rasnov.

Casa Rasnoveanu, cazare pensiune Rasnov. Pensiunea Casa Rasnoveana 3 stele este situata la poalele Cetatii Medievale, la 500 m de centrul orasului, intr-o zona curata si linistita, iar al 100 m de pensiune se afla Promenada un parc modern amenajat la marginea padurii. Noi va garantam calitatea serviciilor prestate. Organizam si excursii cu un microbuz de 8 locuri la obiectivele dorite de dvs. sau la cele din oferta noastra.

Cazare in regim hotelier in Bucuresti
,
Cazare in regim hotelier in Bucuresti

Cazare in regim hotelier in Bucuresti. Inchirieri apartamente in regim hotelier. Inchirieri apartamente de lux. Apartamente de inchiriat in regim hotelier in zona centrala din Bucuresti. Cazarea in regim hotelier reprezinta gazduirea pentru o anumita perioada de timp a unor persoane. Cazare in regim hotelier este de fapt inchirierea unui imobil intergral pe o perioada scurta de timp. Inchiriem garsoniere, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere in acest sistem. Serviciu dezvoltat dupa anul 1995.

Hostel din Cluj-Napoca, Transylvania Hostel
,
Hostel din Cluj-Napoca, Transylvania Hostel.

Hostel din Cluj-Napoca, Transylvania Hostel. Transylvania Hostel din Cluj-Napoca, este un hostel-hotel adresat tinerilor si celor care au nevoie de o cazare ieftina in centrul orasului Cluj-Napoca. Transylvania Hostel are cele mai mici tarife de cazare din Cluj-Napoca si ofera seriozitate. Hostelul din Cluj-Napoca a luat fiinta pe harta hostel-urilor din lume in mai 2008. Ideea de hostel este sa ofere cazare ieftina, siguranta si confort persoanelor care au nevoie de gazduire pe perioada sederii in orasul Cluj-Napoca, Transilvania. Cu un personal tanar si entuziast unitatii de cazare a reusit sa se remarce prin calitatea serviciilor oferite si caldura cu care Transylvania Hostel si-a tratat musafirii in acest important oras al tarii.