case

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges. Agentie imobiliara cu experienta in domeniu, oferind clientilor servicii de calitate.  Agentie specializata in vanzari, inchirieri in Campulung Muscel, in judetul Arges si in judetele limitrofe. Asiguram intreaga gama de servicii imobiliare : evaluare, consultanta juridica, contractare credite, vanzari-cumparari, consiliere in alegerea cea mai potrivita, functie de cerintele clientilor. M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel ofera servicii imobiliare: vinde, cumpara, inchiriaza, apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti. Acarom firma ce are solutia ideala pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si ignifugare in judetele Iasi, Suceava, Neamt si Botosani, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist si aparatura moderna fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra. Site-ul contine si o sectiune cu recomandarile pe care firma vi le ofera referitor alte firme cu profil asemenanator in urmatoarele localitati: Arad, Arges / Pitesti, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Braila, Cluj,  Galati, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova / Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timis / Timisoara, Valcea / Ramnicu Valcea. Servicii oferite pentru asociatii de proprietari, apartamente si case, pentru hale si spatii de depozitare, pentru hoteluri si pensiuni, pentru institutii de pentru invatamant, pentru magazine si supermarketuri, pentru restaurante, pizzerii, baruri si cantine, si pentru spatii de birouri si institutii bancare.

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean. Firma de curatenie SC Smart Clean SRL din orasul Bacau este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, spitale, policlinici. Este o companie infiintata ca alternativa la serviciile de curatenie existente pe piata, fiecare client al nostru beneficiind de o solutie unica, optimizata pentru necesitatile firmei sale. Alte servicii oferite de catre firma noastra: amenajari exterioare si peisagistica, deratizare, dezinfectie si dezinsectie, si solutii complete de igiena. Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita.