case de vacanta

Anunturi locale, anunturile orasului tau
,
Anunturi locale, anunturile orasului tau.

Anunturi locale, anunturile orasului tau. Baza de date cuprinzatoare cu anunturi din toata tara: matrimoniale, locuri de munca, electronice, pensiuni, garsoniere, agricole, terenuri, constructii, afaceri, servicii, apartamente, vile, case de vacanta, telefoane, abonamente, electrocasnice, birotica, computere, laptopuri, utilaje, motociclete, wireless, artizanat, animale de casa. Cautati in baza noastra de date dintre mii de anunturi. Sau adauga prpriul tau anunt!

Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari
, , , , ,
Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari.

Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari. Siteul este o invitatie in satul de vacanta de la Gura Portitei (Delta Dunarii).  Satul de vacanta este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele si dotat cu 174 de locuri de cazare in camere, apartamente si 64 casute pe plaja. Oferim cazare si in pensiuni, vile: Vila Delfinul, Vila Egreta si Vila Scoica si casa: Casa Pescareasca si in 40 de casute de lemn – oferta de pensiune completa, preturi pentru extrasezon, middle sezon si sezon de varf. Suprafata totala a Deltei Dunarii este de 4152 kmp, din care un spatiu de aproximativ 3.450 kmp se afla pe teritoriul Romaniei, fiind ca marime a doua in Europa dupa delta fluviului Volga si a douazeci si treia din lume.

Katec agentie imobiliara Campina si Valea Prahovei
,
Katec agentie imobiliara Campina si Valea Prahovei.

Katec agentie imobiliara Campina si Valea Prahovei. Oferte imobiliare in zonele Campina si Valea Prahovei prin intermediul agentiei Katec Consult. Consultanta si intermedieri imobiliare in Campina, oferte imobiliare in Prahova, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal. Vanzari si inchirieri de apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau case de vacanta. Vizitati acum ofertele noastre de pe site. Pe site gasiti si oferte din mediul rural dar si proprietati de lux. Ce oferim? Oferim servicii pentru realizarea tranzactiilor, servicii de investii, cadastru si consiliere.